lauantai 20. huhtikuuta 2013

Alta lumen ja jään

Kaunis kiitos teille lämpimistä ja empaattisista sanoistanne ryteikössä urakointini aikana.  Ilokseni voin kertoa, että olen selättänyt monen monta  vastoinkäymistä. Arjen hankaluudet kestän, mutta jos koen jonkin horjuttavan perusturvallisuuttani, huolestun syvästi. Ja vielä on huolta kannettavana, mutta uskon asian selviävän, ennemmin tai myöhemmin.

Seuraavat kuvat ovat aamun metsäretkeltä. Ihmettelin, mitä kaikkea lumen alta on paljastunut. Näin suloista ja herkkää tämän kevään kasvua. Ihmettelin viime vuodelta jäänyttä ikivihreää kasvustoa sekä  luonnon varjoteatteria kuivissa, ruskeissa  lehdissä. Seisoskelin  kuuntelemassa  peipon pontevaa  laulua osana kaikkien lintujen elämäniloa pursuavaa kevätkonserttia. Levitin huopaisen alustan isolle kivelle ja nautin metsäkahvit aamuauringossa.
Levollista ja kevääntäyteistä päivänjatkoa sinulle.

9 kommenttia:

 1. Niin kauniita kuvia jälleen! Olen ehkä aikaisemminkin sanonut ja ihaillut sitä että miten saatkaan näihin tällaisen rauhan! Vähän sama tunne kun katsoo jotain esiintyvää taiteilijaa jonka puolesta ei tarvitse jännittää!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Jotenkin suolaisen-makeita kuvia: samassa lämpö ja viileys.

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia jälleen kerran!

  Ja voimia! Perusturvallisuus on minullekin hyvin tärkeää ja sen horjuminen on pahimmasta päästä.

  VastaaPoista
 4. Hämäryys vaihtuu valoksi ja vihreydeksi...

  VastaaPoista
 5. Kauniit kuvat saivat minutkin siirtymään keväiseen metsään tuoksujen ja äänien joukkoon : )

  VastaaPoista
 6. Onpa mahtavia kuvia. Todella kauniita =)

  Tasapainoilen itsekin usein pelon ja luottamuksen suhteen. Olen huomannut, että luottamus kasvaa ja leviää mitä enemmän siihen kiinnittää huomiota. Ja aina kun maailma heilahtaa, niin minä saatan kaatua, mutta jo aika nopeasti pääsen jaloilleni. Minulle ainakin harjoitus tekee hyvää ja näköjään saan harjoitella jatkuvasti, heh heh.

  Oikein aurinkoista ja upeaa viikonlopun jatkoa sinulle =)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Vikki, ihanaa jos kuvistani välittyy rauha, rauha on nimittäin luonnon suuria anteja minulle henkilökohtaisesti! Olen näin myöhään koneen äärellä, joten mukavaa tulevaa viikkoa sinulle....=)

  Pekka, hyvin huomattu ja ilmaistu.

  Lämmin kiitos Anna! Huoleni on edelleen mukana, mutta tämä viikonloppu antoi minulle enemmän kuin osasin odottaa ja tunnen vahvistuneeni.

  Sussi, sanot asioita kauniisti, luen ne useaan kertaan ja jään joskus myös miettimään niitä, pysähdyn.

  Mayo, mukava kuulla....=) Keväinen metsä on ihastuttava ja kohta se kaunein aika on edessä, ihanaa.

  Kiitos Birgitta! Minäkin saan harjoitella näitä elämän asioita jatkuvasti ja kai minä jotakin niistä opinkin, mutta piisaa sitä uutta opeteltavaakin.

  Olipa hyvin sanottu, että luottamus leviää, tuon laitan korvan taakse. Maailman heilahtaessa toisen ihmisen sanat voivat sitä luottamusta levittää ja kasvattaa, kuten nyt sinun sanasi. Kiitos Birgitta ja suloista sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 8. Todella vaikuttavia, kauniita kuvia! Hyvää alkavaa viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Piipe! Oikein aurinkoista kevätviikkoa myös sinulle....=)

  VastaaPoista

Mielenkiinnolla luen ajatuksiasi, kiitos!