maanantai 17. kesäkuuta 2013

Elämänlangan kiinnitystä kädet maalissa


Koti on se paikka , minne kiinnitämme elämänlangan toisen pään.

                               tuntematon 

Olen viime ajat urakoinut kuvissa näkyvien välineiden kanssa. Tapani mukaan olen tehnyt sitä täysillä ja luontopatikat ovat jääneet hetkeksi taka-alalle. Mutta kunhan heittäydyn neiti kesäheinäksi, suuntaan taas iki-ihanaan Suomen kesäiseen luontoon.Mukavia ja kauniita kesäpäiviä!

5 kommenttia:

 1. Voi miten hieno mietelause!
  Onnea remonttiin!
  Oikein mukavaa Juhannusta ja mukavia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 2. Remppa on vienyt mennessään, innostuin maaleista ja sisustuksesta ja blogimaailma on jäänyt vähäksi aikaa vähemmälle huomiolle...=)

  Kiitos Sussi, on mukavaa kun näkee valmista tulevan, vaikkakin hitaasti...=)

  Vikki, minäkin tykästyin oitis tuohon mietelauseeseen. Kiitos ja ihanaa juhannusta myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Välillä on keskityttävä toisiin asioihin enemmän kuin toisiin. Ja nyt sinuun puri remonttikärpänen. Koti on oikeasti sellainen pesä, jossa pitäisi voida hyvin. Ja hyvinvointi kodissa mielestäni liittyy kodin tunnelmaan ja siihen mitä siellä sisällä on. Olen Marko Paanasen kanssa samaa mieltä, että ihmiset panostavat rahansa liiaksi neliöihin, kuin siihen millainen olo kotona sen jälkeen on kun se on olemassa.

  Iloa toimeesi. Voit hyräillä läpi sutimisen: vain laulain töitäin teen, lalalallallalalaa

  VastaaPoista
 4. Näin on Birgitta ja luontooni kuuluu innostua tekemisestä aina ihan täpönä. Eli maalitela ja -suti on heilunut aika kiivaasti...=)

  Koti on minulle erittäin tärkeä paikka ja rakennan siitä juuri sellaista turvapesää itselleni, pesää jossa saan levätä, olla miten haluan ja rauhoittua voimia keräten. Ensimmäistä kertaa elämässäni toteutan kodissani pieniä unelmia ja toteutan ennakkoluulottomasti omia näkemyksiäni kauniista kodista. Ihanaa!

  En nyt ehkä ihan ole laulellut, mutta mutissut ainakin itsekseni työn edistymisestä.....=))

  VastaaPoista

Mielenkiinnolla luen ajatuksiasi, kiitos!