torstai 12. syyskuuta 2013

Utuisin silmin

Syvä uni piti sylissään pitkään, vaikka aioin nousta ennen aurinkoa kuvaamaan. Kivun vierailut veivät  veronsa ja keho tahtoi levätä. Ja mielikin.

Sydämeen jäi kuitenkin jälleen seesteistä rauhaa. Hirsiseinien suoma turvallinen lepo. Keskiyön uskomaton tähtitaivas. Yksinäisen korpin lento lammen yli ja riipaiseva huuto. Seesteisen tyylikkään joutsenparin lipuminen sumusta  aamukahvia juodessani. Leppoisat löylyt ja pulahdus veteen hämärässä illassa. Ja monen monta kuvaa mielessä ja muistikortilla.

11 kommenttia:

 1. Tämä kuullosti niin täydelliseltä!
  Toivon tietysti että kivut vaan pysyisivät poissa estämässä täydellistä nautintoa!

  VastaaPoista
 2. Kuva on niin seesteinen ja sumu luo aina oman mystiikkansa. Syksy on hienoa aikaa, nautitaan siitä kaikin aisten!

  VastaaPoista
 3. Kaunista, sekä kuva että teksti.

  VastaaPoista
 4. Vähän aavemainen, mutta kotoisa näkymä.

  VastaaPoista
 5. Kauniisti kuvasit, sanoin ja kuvalla tuota upeaa syystunnelmaa. Täydellistä, toivottavasti kivut antavat sinun nauttia siitä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista. Joskus kaikki on niin kaunista, lumoavaa. Hetkiä elämässä, kuin tähtiä. Ja joskus kääntöpuolena ne vähemmän hohdokkaat hetket.

  Mutta siten ne tähdet loistavatkin entistä sädehtivämmin. Kallisarvoiset.

  VastaaPoista
 7. Ah! Miten ihanaa kerrontaa kuvin ja sanoin.

  VastaaPoista
 8. Olet ollut upeassa paikassa, miten kaunis veden pinta ja hieno sumu. Tässä on jotenkin sykyinen tunnelma. Sauna kuullostaa ihanalta, toivottavasti se tuo helpotusta kipuun.

  VastaaPoista
 9. Birgitta, tuo paikka on pieni paratiisi. Vähäeleisyydessään hyvin vaikuttava ja syliinottava. Pientä helpotusta saunakin toi ja levollinen, katkeamaton yöuni.

  VastaaPoista

Mielenkiinnolla luen ajatuksiasi, kiitos!