lauantai 9. helmikuuta 2013

Hyvää mieltä sielun sopukoihin asti

Birgitta antoi blogissaan haasteen niputtaa 10 hyvän mielen lähdettä omin tavoin ja sanoin. Ideana olisi jatkaa haastetta eteenpäin vähintään viidelle bloggaajalle, mutta tällä kertaa olen laiska ja jätän sen väliin. Kiitos Birgitta erilaisesta haasteesta ja suo anteeksi laiskuuteni sen jatkamisessa! Kun minä vastikään jakelin toista haastetta eteenpäin....niin, selityksen makua, tiedän, mutta tällä kertaa näin....Minun 10 hyvän mielen lähdettäni vapaassa ajatusvirrassa


Hänen silmänsä, niiden intensiivinen katse ja se huumaava tunne...

Yllättävä meili, sanat jotka saavat nauramaan ja unohdan silmänräpäyksessä ne kaikki  työmeilit.....mitä tämä on en tiedä mutta hyvä mieli.

Musiikki ja liike harmoniassa, koko keho mukana, lantion keinahdukset, jalkojen  nopeat askeleet, eloisuus ja tarkkuus rytmissä.....salsa!

Tarvon hangessa, hiihdän  ladulla, hengästyn, tuntuu hyvältä antaa lihasten tehdä töitä, sydän sykkii,  nautin rehkimisestä, olen vahvasti elossa.

Sydämeni syke ja tunne elämänvoimasta. Kipujen kaikkoaminen, onko se totta?......henkinen ja fyysinen hyvä olo.

Kun sytytän tulet ja lasken tikut kädestä, aika pysähtyy. Liekit hypnotisoivat ja on vain se hetki.

Sininen uni. Ihana lepo ja palautuminen kodin salaisimmassa sopukassa untuvapeiton alla.

Kummipojan onnellinen ilme, hän rakastaa. Ja veli ja äiti. Sisar. Ja kaikki muut. Rakastavat  ja ilahtuneet ilmeet.

Kukkanupun aukeaminen ja lintujen äänet. Auringon valo ja elämänvirta. Ja se että saan nähdä, kuulla ja kokea sen kaiken.

Tämä ainutkertainen elämä. Kallisarvoinen.Ja kuten tämä kuva  tulppaanin sisimmästä, hyvän mielen luetteloni on epätäydellinen,  kuten laatijansakin. Mutta sellaista elämä on. Ja ah niin ihanaa.

10 kommenttia:

 1. Kiitos! Siinäpä huoneentaulu. Onnellisuus ja hyvä olo syntyvät pienistä, arkisistakin asioista. Sinä olet ne löytänyt.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Seita, onni todellakin löytyy pienistä hippusista, jotka kuitenkin merkitsevät hyvin paljon. Minusta tuntuu, että sinäkin olet oivaltanut sen.

  VastaaPoista
 3. Mikä kyky nauttia elämästä! Kaikki eivät osaa vaan keskittyvät negatiiviseen.

  Peiton alle käpertyminen on minun lempiasioitani noista : )

  VastaaPoista
 4. Mayo, kiitos. Nykyhetkessä tuntuu tosiaan olevan paljon, paljon hyvää ja kaunista. Peiton alle käpertyminen - ihanaa! Elämän perusnautintoja, mistä tulikin mieleeni että unohdin hyvän ruuan hyvän mielen tuojana. Kuten mainoksessa sanotaan: Hyvä ruoka, parempi mieli....=)

  Kiitos Sussi...=)!

  VastaaPoista
 5. Ihania hyvänmielen asioita. Kyllä se on totta, että onni tulee eläen.

  VastaaPoista
 6. Upeita hetkiä, joista syntyy hyvä mieli ja kaunis olo.

  Jos tuntui, että jotain jäi sanomatta, niin sehän vaan tarkoittaa, että hyviä asioita on vielä vaan enemmän ja niitä riittää erilaisiin hetkiin.

  Ihanaa viikonjatkoa sinulle =)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Aimarii, näin se on. Elämä maistuu hyvältä.

  Birgitta, kiitos, tuntuu tosiaan, että vielä jäi monia hyvän mielen asioita sanomati. Aika ihanaa oikeastaan, on monta asiaa mistä olla kiitollinen. Vauhdikasta viikonjatkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 8. Täällähän on 'minunkin' lauseitani :) Tarvon hangessa.., Kun sytytän tulet.., Ja tulppaanejakin olen kuvannut jo 3päivää!

  VastaaPoista
 9. Johki, hauskaa....=)! Me taidetaan tykätä monesta, samasta asiasta....=)

  VastaaPoista

Mielenkiinnolla luen ajatuksiasi, kiitos!