maanantai 28. maaliskuuta 2016

Kevättalven lumo

Olipa sää pilvinen tai aurinkoinen, aika varhainen aamu tai iltapäivä, kevättalvi lumoaa minut. Kevään lapsena vuodenajoista juuri kevät tuntuu kaikista läheisimmältä, aina kevättalven viileistä pakkaspäivistä hehkeään toukokuuhun asti.Iloa ja valoa päivääsi.

10 kommenttia:

 1. Jäällä on mukava kulkea kevättalven aamuna tai iltana. Vaarallisen näköisiä nuo töyssyt jäällä. Onko tuo järven takana näkyvä rinne Tahko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäällä kelpaa kulkea varsinkin kantohangella, eteneminen on hyvin helppoa ilman lumikenkiäkin. Nuo töyssyt ovat kareja ja merkillistä kyllä, moottorikelkkailijat olivat ajaneet juuri niiden yli ihan tarkoituksella. Kyllä se on.

   Poista
 2. Kaunista :-)

  Noita töyssyjä minäkin ihmettelin - ja sitä, että niiden päältä on pitänyt ajaa. Aika turhan riskin haluavat jotkut ottaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto on kaunis :) Tuota minäkin mietin, että eikö siinä ole riski särkeä moottorikelkka? Töyssyjen yli ajettiin kovaa vauhtia.

   Poista
 3. Mikä tunnelma! Valaistus on aivan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mayo, valo minuakin ihastutti. Pilvinen sää, mutta samaan aikaan jostain pilkisti valoa ja valoutua.

   Poista
 4. Moi. Siellä näyttää olevan jonkin verran ememmän lunta kuin täällä. Upeita kuvia. Kevät taitaa olla itselläkin yksi parhaimmista vuoden ajoista. Muuttolinnut saapuvat ja kaikki puhkeaa kukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, noi kuvat olen ottanut lomamatkalla. Kotiseudulla lumet ovat liki sulaneet pois. Muuttolintuja on kiva seurata ja kaiken heräämistä jälleen eloon.

   Poista

Mielenkiinnolla luen ajatuksiasi, kiitos!