maanantai 7. tammikuuta 2013

Villahousujen hurmaa

Naisena, joka en  ole innostunut shoppailusta tai loputtomasta kiertelystä kaupoissa, olen nähnyt itsessäni erään poikkeuksen. Perusnuukana en hanki juuri mitään, ennen kuin edellinen tavara on rikkoutunut korjaamiskelvottomaksi. Niin, minä korjailen tavaroita, jos pystyn. Isän oppeja.

Mutta on tuotteita, joita katselen, vertailen ja ostan mielelläni.  Harrastusvälineet ja -vaatteet. Niiden ei tarvitse olla merkkituotteita, esim. monet erinomaisesti toimivat kesäpatikointivaatteet  ovat ihan muuta kuin retkeilykauppojen nimekkäitä ja hinnakkaita tuotteita. Toimivuuden ohella monikäyttöisyys on plussaa.  Viimeisimmät  hankintani ovat  melontatossut ja talviulkoiluun ja  hiihtoon suunnitellut alusasut.

Kyllä on  hyvä tassutella melontajalkineilla  saunasta avantoonkin, niitä voi käyttää ympäri vuoden siis. Ja miten voikaan nainen innostua saatuaan  villaiset, lämpimät ja ihan hyvännäköiset pitkät kalsarit, joita on kaivannut jo pidempään.  On muuten hienot villapökät, kuvaa en sattuneesta syystä  laita, mutta enpä ole koskaan saanut villahousut ostettuani mukana DVD-levyä, mukaan tuli User`s guide.....=))

5 kommenttia:

 1. Joskushan puhutaan tekstiiliurheilusta mutta mikäs sen mukavampaa kun on harrastukseen sopivat vaatteet, asusteet ja kengät. Melkoinen tiimi niitä varmasti suunnittelee ja ottaa monta asiaa huomioon ja testailee ja miettii loppuun asti. Ja miten paljon puhutaan juuri aluspukeutumisen puolesta. Ostin muuten sellaiset ihan perinteiset villadamaskit, ne ovat niin hyvät ja lämpimät. En myöskään esitellyt niitä blogissani :)

  VastaaPoista
 2. Vai jotta käyttäjän opas mukana XD.
  Hauskaa huomista!

  VastaaPoista
 3. Opas mukana? Mielenkiintoista:)

  Pyöräilijöille tarkoitetuista urheiluvarusteista voi löytyä myös paljon monikäyttövaatetta. Meillä maastopyöräilyä harrastava mies tilaa nettikauppojen kautta ulkomailta (hinnat ihan eri luokkan kuin Suomessa). En ole koskaan omistanut niin hyviä aluspaitoja, kuin mitä sieltä sai.

  VastaaPoista
 4. Onkohan ollut huipputeknologia-villahousut, kun dvd:kin tuli kaupanpäälle, hih.

  Hyvä kuitenkin että ovat kauniit ja lämpimät =)

  VastaaPoista
 5. Vikki, totta, ammattilaiset tekevät paljon työtä noiden erikoisvarusteiden eteen. Kokemus on näyttänyt, että pakkasella lämpimyys lähtee alusasusta alkaen ja perinteinen villa päihittää tekniset materiaalisekoitteet Suomen talvessa. Kuvausreissuilla varsinkin voi tulla vilu, kun ei liiku samoin kuin esim. hiihtäessä.

  Tarina, näin oli. En ole vielä katsonut sitä, säästän hiljaiselle, tylsälle illalle...=)) Kiitos ja kivaa viikonjatkoa sinullekin!

  Sussi, juu, varsin komealta näyttävä opas oli mukana....=) Netin erikoiskaupoista löytyy erinomaiset valikoimat ja hinnat voivat olla varsin kilpailukykyiset. Siellä ei autakaan liian usein surffailla, tulee tunne että tarvitsee tuota ja tuota ja tuota...ja minähän siis olen yleensä hyvin harkitsevainen ja hillitty ostosten tekijä...

  Birgitta joo, mulla on nyt toptech-hotpants.....=)) Kyllä kelpaa hifistellä uusissa pöksyissä.....

  VastaaPoista

Mielenkiinnolla luen ajatuksiasi, kiitos!