perjantai 21. kesäkuuta 2013

Soipa säveleinä

Kesä kauneimmillaan ja varpaatkin maalissa. Aivan, remppa on edelleen kesken. Siitä huolimatta ihanaista mittumaaria kaikille!

4 kommenttia:

 1. Varpaita myöten:)

  Hyvää juhannuspäivää!

  VastaaPoista
 2. Ihan maalihupun olin saanut aikaiseksi yhteen varpaaseen...=) Kiitos Sussi ja suloista kesän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Upeat varpaat =) Kävin juuri matkalla ja asuin kodissa jonka omisti nuorimies. Sillä oli niin tavattoman mielenkiintoinen asunto väreineen ja tavaroineen, että jäin aina ovensuuhun sisääntullessa hämmästelemään.

  Nyt kun kotona katselen tätä asuntoa, niin en voi olla miettimättä voisinko tehdä jotain uutta ja räväkkää. Maalaamisella saisi paljon aikaan ja tähän hätään olisin iloinen jos maalaisin edes oikean taulun.

  Iloa remonttiisi, sen tekeminen on välillä hikistä hommaa, mutta lopputulosta on aina hieno katsella. Vain tekemällä saa uutta aikaiseksi =)

  VastaaPoista
 4. Heh, kiitos Birgitta....=)!

  Olen innostunut remontoinnista ja sisustuksesta muuton myötä. Olen saanut tutustua tapettien irrottamiseen (ei aina niin vaivatonta) ja erilaisten pintojen maalaukseen. Maalia on kulunut litrakaupalla ja hikipisaroita varmaan toinen mokoma. Mutta paljon olen saanut aikaan ja ihan omin käsin. Ah, sitä iloa, kun seinä on valmis...=)

  Kauniita kesäpäiviä sinulle Birgitta ja inspistä taulun maalaukseen!

  VastaaPoista

Mielenkiinnolla luen ajatuksiasi, kiitos!