lauantai 14. helmikuuta 2015

Talvi-iltapäivän uintihetki

Vielä reilu viikko sitten maisema oli näin talvinen. Puut olivat kuorrutettuina painavalla lumella. Kävelin ja kuuntelin lähellä raakkuvaa korppia. Sen ääni ilahduttaa minua aina.Korppi touhusi omia puuhiaan raakkuen lentäessään, minä menin uimaan ja annoin kylmän veden hoitaa minua.Hyvää laskiaisen aikaa!

8 kommenttia:

 1. Avantouinti on yksi talven herkuista. Olisipa minullakin avanto! Lumihangessa pyörähtäminen ei ole samaa, vaikka vähän korvaakin.
  Onko kaunis talvikuorrutus sulanut jo puiden oksilta?
  Meid'n lauhat vaihtuivat -27 asteen pakkaseksi.

  VastaaPoista
 2. Rauhaisaa lunta :)
  Ihailen ihmisiä jotka uskaltavat mennä kylmään veteen. Nuorena menin aina pulahtamaan heti järveen kun ranta oli vähänkin sula. Nyttemmin olen kai liian mukavuudenhaluinen ja kylmänarka;)

  VastaaPoista
 3. Kävitkö ihan kylmiltään ilman saunaa? Minun avantouintikokemuksista on jo vuosia, mutta aina menin saunaan avannossa käynnin jälkeen. En siis ole kunnon avantouimari.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat ja tuo tunnelma kuvissasi. Niin kaunista... vaikka näyttääkin tosi kylmältä :)

  VastaaPoista
 5. Kirsti, myöhästyneet kiitokset! Mukavia talvipäiviä sinulle!

  Sussi, kiitos!

  Aimarii, avanto on herkkua....=) Lumessa minäkin pyörähtelin parisen viikkoa sitten, mutta se on tosiaan tunnultaan erilaista. Lumet ovat oksilta sulaneet, mutta onneksi sitä on maassa yhä. Teillä aimo pakkaset!

  Pekka, harmaata edelleen....=) Tosin parina viime päivänä on paistanut aurinko niin kirkkaasti, että ihan häikäistyy.

  Pirjo, aina se minuakin ensimmäinen pulahdus kirpaisee, siitä ei pääse mihinkään. Kolmannen pulahduksen jälkeen se kääntyy nautinnoksi. En ole enää nykyään niin kylmänarkakaan, avanto on hieman karaissut minua.

  Seita, menen aina kylmiltään järveen. Sitten saunaan ja järveen edestakaisin monia kertoja ja aina myös viimeiseksi avantoon. Jää raikas tunne kehoon ja veri kiertää. Mutta jokaisella on oma tapansa, ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa.

  Ame Amebadonna, kiitos! Tunnelmia yritänkin välittää, vielä kun saisi mukaan äänimaailman....=)

  VastaaPoista

Mielenkiinnolla luen ajatuksiasi, kiitos!