sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Ruskaretki meren äärelle

Suoraan työviikon jälkeen suuntasin loppusyksyn ruskaretkelle merenrantaan. Ruuhkasta päästyäni aurinko häikäisi silmiä, tiet kapenivat kunnes loppuivat kokonaan. Loppumatka polkua pitkin lehtometsässä tammien ja pähkinäpensaiden keskellä. Maisema näytti silmiini uudenlaiselta, vähän satumaiselta kaarevine oksineen.Määränpää oli viehättävä, vanha ja pikkuruinen mökki. Tavarat sisään ja samantien saunanlämmitykseen. Kiuas savutti, puut olivat kosteita. Sitkeästi saunoin ja ajattelin uidakin. Alkoi hämärtää, mutta kastauduin meressä pikapikaa.
Mökissä oleilin hämäränhyssyssä ja mutustelin suklaata. Herkkueväänä ollut vaalea suklaalevy katosi ihmeellisesti parempiin suihin..... Unta ei tarvinnut houkutella, se vei mukanaan kun pään tyynyyn laski.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa ja kaunista, tulee välittömästi mieleen, että haluaisin tuonne kävelemään.

  Nautin muutenkin kuvistasi, vaikka harvoin tulee kommenttia lähetettyä:)

  VastaaPoista
 2. Loppusyksyn värit ovat.. väkeviä, täysiä, haurastuvia.

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunista. Ja vielä mökkikin tuon ihanuuden lähellä. Aina kun käyn Etelä-Suomessa, haluaisin löytää tammimetsiköitä. Ne viehättävät kaikkina vuodenaikoina.

  VastaaPoista
 4. Luonnosta löytyy kaunista katsottavaa aina kun osaa vaan silmäillä ympärilleen ja olet taas osannut!
  Osaan kuvitella miten nautit!

  VastaaPoista
 5. Kävelin perässäsi noilla poluilla, taisin tulla osingoille suklaastakin. Löylyttlein nautinnollisesti ja käväsin kastautumassa.
  Kivaa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentistasi Katriina....=)! Ja kiitos sanoistasi, tuolla oli todella mukavaa kävellä, tammet olivat niin viehättäviä.

  Pekka, näin. Kuin kasvit antaisivat vielä viimeisensä ennen talvea.

  Seita, kiitos. Ensimmäistä kertaa olin tuolla mökillä ja viehätyin seudusta. En ole juurikaan viettänyt aikaa noin meren tuntumassa, täytyy mennä uudestaan.

  Vikki, avoimin mielin ja silmin näkee paljon....=) Kiitos Vikki!

  Aimarii hih, mukaan mahtuu aina...=)

  VastaaPoista

Mielenkiinnolla luen ajatuksiasi, kiitos!