torstai 21. helmikuuta 2013

Puhui metsät puhtahiksi

Rati-riti-ralla, tuli talvi halla......seuraavien muutaman viikon ajan keskityn talven riemuihin ja puuhiin, jos vain saan unohtaa nenäliinat ja yskänpastillit. Minulle  on kerääntynyt intoa varastoon kaikkia mukavia talviulkoiluja ajatellen. En tule juurikaan liikkumaan blogimaailmassa, joten muiden blogien lukeminen ja kommentointi taitaa jäädä vähäiseksi tai olemattomaksi.

Mutta palaan kuvioihin,  luultavasti pirtsakkana ja täynnä energiaa. Nauttikaa olostanne ja elostanne ja auringosta, jota toivottavasti näemme yhä useammin!

7 kommenttia:

 1. Oikein mukavia ulkoilupäiviä!

  VastaaPoista
 2. Juuri noin, oikein iloisia ja piristäviä ulkoilupäiviä! Ulos kaipailen minäkin ja toivon, että tulevat lämpöisemmät päivät eivät ihan kokonaan pilaisi hiihtokautta. En omilla suksillani pysty kovin jäisessä hiihtämään. Pitoa ei ole enkä näköjään osaa sitä voiteilla nollakeliin tehdäkään.

  VastaaPoista
 3. Toivotan upeita ulkoilupäiviä, rentouttavia, virkistäviä ja hikisiäkin.

  VastaaPoista
 4. Mukavia ulkoilukelejä ja punaisia poskia:)

  VastaaPoista
 5. Minä niin olen mukana retkisuunnitelmissasi, koska kaipaan niitä itsekin. Tänään lähden lumikenkäilemään mökille, jossa ei ole teiden talvikunnossapitoa. Jollei kukaan lähde mukaan, ei haittaa, saa ainakin viettää aikaa ihan parhaassa seurassa. Kamera mukaan ja menoksi meille molemmille! Sinulle ja minulle!

  VastaaPoista
 6. Voimaannuttavia auringonsäteitä!

  VastaaPoista
 7. Näin jälkikäteen kiitos kaikille toivotuksista, onpa ollut ihanaa nauttia ulkoilusta ja valosta! Ja mikä parasta, sitä riittää yhä.

  Teille kaikille myös riemastuttavia kevättalven päiviä ja hyvää oloa....=)!

  VastaaPoista

Mielenkiinnolla luen ajatuksiasi, kiitos!